E-news

LET OP

Per 1 augustus 2009 zijn wij verhuisd naar
Dorsvlegel 30A
1611 LE Bovenkarspel
T 0228 52 56 52

E-News Juni 2009

Speciale projectoren voor de interactieve whiteboarden

Voor interactieve whiteboarden zijn speciale projectoren op de markt. Voorheen stond u altijd in uw eigen licht maar met deze projectoren is dat niet meer het geval. U kunt dicht bij het bord toch groot projecteren. Toshiba bijvoorbeeld heeft twee modellen op de markt, Hitachi, NEC maar ook Sharp hebben recent nieuwe modellen op de markt. Deze projectoren hangen bijna recht voor het bord. Als u de ruimte in kijkt heeft u geen last van het geprojecteerde licht maar gebruikt u het bord staat u ook niet meer in uw eigen licht. Er komt steeds meer keuze voor ieder gewenste situatie en budget.

lees hier de complete e-news letter

E-News Mei 2009

Digitaal Whiteboard
Interactieve whiteboards passen uitstekend in elke zakelijke en educatieve omgeving. Voor elk budget is er een interactieve oplossing. Interactieve whiteboards worden inclusief software geleverd. Met deze software kunt u ook perfect samenwerken met o.a. Microsoft producten. Met veel van de interactieve whiteboardsystemen is het ook mogelijk om in een LAN of WAN netwerk te werken o.a. tijdens een presentatie. Er zijn systemen die zowel met de vinger als met een elektronische pen werken.Het blijkt dat er een verschuiving plaatst vind van projectieschermen naar een digitale whiteboards.Een begrijpelijke ontwikkeling. Vooral in boardrooms, presentatieruimten maar ook trainingslokalen komt het digiboard volledig tot zijn recht.

Klik hier voor onze aanbiedingen of lees hier de complete e-news letter

De AVManifestatie 2009 wordt gehouden op 27 en 28 mei in Studio 22.
Het tweedaagse event werd in 2008 door 3.240 beursgangers bezocht. Op de AVManifestatie komt de AV-branche bij elkaar. Zakendoen, netwerken en bijpraten over ontwikkelingen binnen de branche staan er centraal. Meer dan honderd exposanten demonstreren hun nieuwe producten en services. Fentronics was er bij.

E-News April - Mei 2009

Klik hier voor onze aanbiedingen of lees hier decomplete e-news letter

E-News Maart 2009
1984 - 2009

Op 9 maart was het precies 25 jaar geleden dat Fentronics AV Solutions is opgericht. In al die jaren zijn wij een hecht familiebedrijf gebleven, waarbij ook “aangetrouwde” met open armen zijn ontvangen. Zoals elk bedrijf hebben ook wij moeilijke, maar ook succesvolle jaren gekend. Anno 2009 spreken men van een crisis, waarvan ook wij helaas een stukje meekrijgen.  Alle betrokkenen blijven er hard aan werken om met ons de nieuwe mijlpaal van een 25 jarig bestaan te helpen. Gezien de huidige crisistijd vinden wij het niet gepast om nu een uitbundig feest te geven.  Wij willen de mensen waarmee en waarvoor wij werken liever iets meer mee geven. Inzet, professionaliteit, betrokkenheid en tevredenheid wordt de beloning voor allen om ook in de komende 25 jaar de dienstverlening en service te geven die men gewend is en uiteraard wenst. Zonder de inzet en het vertrouwen van onze relaties en medewerkers was het voor ons niet mogelijk geweest deze mijlpaal te bereiken en op te gaan naar het volgende ijkpunt. 
We willen u dan ook in de komende jaren van dienst blijven met het prijs/kwaliteitsniveau dat u van ons gewend bent.
In de komende maanden zullen wij, mede door toedoen van onze gekwalificeerde leveranciers en partners met een aantal extra aanbiedingen komen.

Op deze wijze willen Maaike & Andre en alle betrokkenen u danken voor uw mooie opdrachten en het in hen gestelde vertrouwen.

Fentronics AV Solutions
De Dolfijn 41A 
1601 ME Enkhuizen
Tel. 0228 325033

E-News Maart 2009

Fentronics AV Solutions werkt samen met:

PARTNERCIRKELS uw eigen netwerk

De deelnemers aan PARTNERCIRKELS zijn uitstekende business partners voor uw projecten en trajecten waarbij u voor alle disciplines bij èèn gezicht terecht kunt voor alle expertise. Deze experts met ruime ervaring kunnen u helpen bij het beantwoorden van al uw vragen op het gebied van huisvesting, gebouwbeheer en facilitaire producten en diensten. Zo kunnen zij bijdragen om uw wensen om te zetten in de juiste oplossingen.

De PARTNERS zijn specialisten op het gebied van o.a. audiovisuele oplossingen, bedrijfskundig advies, beveiliging, brandveiligheid, business software, consultancy, drankenvoorzieningen, drukwerk, energie, facilitaire diensten, facility management, inkoopmanagement, interim-management, kantoorartikelen, kantoorinrichting, mobiliteit, onderhoudsmanagement, parkmanagement, projectmanagement, retailprojecten, schoonmaak, telecommunicatie, trainingen, vastgoedmanagement en verzuimmanagement. Ook U kunt gebruik maken van de kracht van Partnercirkels voor de verschillende producten en diensten. Om meer te weten kunt u via Fentronics contact opnemen of rechtstreeks met

Partnercirkels BV
Wehryweg 25
6301 GA Valkenburg aan de Geul
Tel. 06 37003007
info@partnercirkels.nl
www.partnercirkels.nl

Klik hier voor meer

E-News Januarie 2009

ISE RAI van 3 - 5 februari 2009

Fentronics staat ook dit jaar weer op de ISE om u te adviseren en te informeren over onze projectieschermen. Het afzet gebied vond begin januari 09 al ruim baan.
Momenteel zijn we bezig met het her indelen van de voorraad magazijn om zo onze klanten nog sneller te kunnen bedienen.Graag ontvangen wij u op stand 5Q115.

Naar boven

 

Wilt u meer informatie over onze diensten en/of producten,neem dan contact op of gebruik ons contact formulier

 

"Fentronics bouwt op ervaring, en groeit door vernieuwing"

E-news

Projecten

Contact

  • Fentronics AV Solutions
  • Dorsvlegel 30A
  • 1611 LE Bovenkarspel
  • T 0228 52 56 52