AV & Overheid

Fentronics biedt ook audiovisuele oplossingen voor overheidsinstellingen en semi overheid. Het uitgangspunt is de toepassing, eisen en wensen ten aanzien van uw audiovisuele wens.U kunt rekenen op een professioneel advies.Van een raadszaal, burgerzaal, crisis- of calamiteitencentrum, tot rechtszaal of meldkamer, bezoekerscentrum.En alle ruimtes die u wenst in te vullen met audiovisuele middelen.Professionaliteit staat voorop.U kunt van ons verwachten dat wij uw wensen duidelijk in kaart brengen, een gedegen en onderbouwd advies, een concept aanbieden, waarna deze eerst besproken wordt met u. Lees ook onze conference mogelijkheden voor overheid en semioverheid

Wat wij onderandere doen:

 1. Vergader- en presentatieruimtes
 2. Omroep- en ontruimingssysteem
 3. Raadszalen
 4. Burgerzalen
 5. Trouwzalen
 6. Bezoekerscentrum
 7. Rechtszalen
 8. Controlrooms

Wat leveren wij bijvoorbeeld bij overheidinstellingen:

 1. Boardrooms
 2. Presentatie en vergader systemen
 3. Omroepinstallatie
 4. Beeldcommunicatie
 5. Conference systemen
 6. Service en onderhoud

Fentronics heeft bij verschillende gemeenten de audiovisuele inrichting verzorgd. Veel aandacht gaat ook uit naar de inrichting die veelal onder architectuur gerealiseerd is. Het samenspel van audiovisuele middelen en de inrichting gaan goed samen als er optimaal aandacht aan is besteed.

Om bezoekers maar ook personeel snel maar ook up to date te informeren over verschillende zaken levert Fentronics ook beeldcomminicatie middelen. Denkt u bijvoorbeeld aan openingstijden, diensten, actuele informatie, maar ook voor de interne communicatie. Bijvoorbeeld in het bedrijfsrestaurant, het dagmenu, verjaardagen of overige informatie die u met het personeel wilt delen. Beeldcommunicatie is een snel maar ook een effectief middel om te communiseren. Wenst u een demo op uw lokatie of wilt u de mogelijkheden weten neem dan vrijblijvend contact op.

 

Uw partner in Pro AV & Broadcast projecten.
Oplossingen voor uw professionele doelstellingen op audiovisueel gebied.

Wilt u meer informatie over onze diensten en/of producten,neem dan contact op of gebruik ons contact formulier

 

"Fentronics bouwt op ervaring, en groeit door vernieuwing"

overheid

Projecten

Contact

 • Fentronics AV Solutions
 • Dorsvlegel 30A
 • 1611 LE Bovenkarspel
 • T 0228 52 56 52