AV-Retail

Keep your message moving...

Welkom in de wereld van audiovisuele oplossingen voor de retail.
Audiovisuele oplossingen in de retail is een kwestie van gewoon doen! Maar dan geen moeilijke of ingewikkelde constructies. Houd het eenvoudig zodat kijkers en kopers u boodschap begrijpen. Informeert u vandaag nog naar de audiovisuele oplossingen die het beste bij uw bedrijf passen?

Stopping power.........

TRENDS IN DE RETAIL

De huidige trend is om bij de bezoekers aandacht te vragen voor een reeks producten die elders in de ruimte te vinden is. Maar hoe doet u dat? De bekende toonbank trekkers doen het nog steeds, toch streven winkeliers in deze tijd er meer naar om op meerdere manieren te communiceren met klanten.
Bel voor uw custommade AV oplossing in uw bedrijf.

Projectfolie
Aandachttrekker

Deze hightech producten lijn creƫert een vooruitstrevende marketing gedachten.
Interactiviteit op de winkelruit: Een optimaal marketingmiddel, communiceren met uw klanten na sluitingstijd.Bewegende beelden zullen immers de aandacht van menig voorbijganger trekken.Door de interesse en nieuwsgierigheid te wekken van de voorbijganger, verandert deze al snel in een bezoeker of klant. Op de etalage ruit komt uw aanbiedingen voorbij. De klant kan informatie opvragen of zelfs al reserveren!

Projecteren en visualiseren
Fentronics AV Solutions levert een zeer uitgebreide productlijn.Er zijn vele product oplossingen. Afhankelijk van uw wens, doel, ruimte.Wie en hoeveel toeschouwers en wilt u een vaste of flexibele oplossing, kunnen wij u een passende oplossing bieden.

 

Fentronics biedt oplossingen voor uw professionele doelstellingen op audiovisueel gebied.

Wilt u meer informatie over onze diensten en/of producten,neem dan contact op of gebruik ons contact formulier

 

"Fentronics bouwt op ervaring, en groeit door vernieuwing"

av-retail

Projecten

Contact

  • Fentronics AV Solutions
  • Dorsvlegel 30A
  • 1611 LE Bovenkarspel
  • T 0228 52 56 52