Fentronics AV Solutions

 

Nieuwe projecten & opleveringen


Brandweer Andijk kiest voor audiovisuele oplossingen van Fentronics.

Van de Brandweer Andijk hebben we de opdracht gekregen voor het inrichten van de trainingslokalen met audiovisuele middelen.De kazerne is voorzien van een prachtige, maar onder architectuur aangelegde ruimte met extreem schuine wanden. Er is gebruik gemaakt van glaswanden waardoor er veel licht van buitenaf is.Maar dat geeft ook een prachtig uitzicht op de brandweerwagens die klaar staan voor vertrek. Om de schuine wand te kunnen voorzien van het juiste projectiescherm en alle audiovisuele apparatuur op de juiste manier in te bouwen heeft Fentronics een aantal passende oplossingen geboden. Juist door deze oplossingen en onze dienstverlening heeft Fentronics de opdracht gekregen.

Met dank aan de opdrachtgever

De ANWB had de wens om de audiovisuele voorzieningen in de trainingsruimte te vernieuwen, en te doorlopen als service.

Audiovisuele oplossingen diende vernieuwt te worden en een basis service toe te passen.
De service draagt bij aan een langere levensduur. De vernieuwingen van de projectoren en de mobiele projector draagt bij aan optimale interne trainingen die ondersteund worden met audiovisuele middelen. Ook het lokatie bezoek word inmiddels weer ondersteund met audiovisuele middelen.

Met dank aan de opdrachtgever, ANWB

 

BCD Travel

BCD Travel is marktleider binnen de zakenreisbranche. Trainingen , dienstenpakket en aanverwante zaken worden o.a door audiovisuele middelen ondersteund. Deze audiovisuele middelen worden op regelmatige basis gecontroleerd. Zo blijft de audiovisuele apparatuur in goede condities en treden er geen onverwachtse storingen op die de strakke planning in de war brengen.
Met dank aan BCD Travel voor de lange relatie en het gestelde vertrouwen in ons.

Wilt u meer informatie over onze diensten en/of producten,neem dan contact op of gebruik ons contact formulier.

 

"Fentronics bouwt op ervaring, en groeit door vernieuwing"

projecten

Projecten

Contact

  • Fentronics AV Solutions
  • Dorsvlegel 30A
  • 1611 LE Bovenkarspel
  • T 0228 52 56 52