Pro AV Broadcast

Fentronics AV Solutions is een betrouwbare en service gerichte partner voor de
Pro AV & Broadcast markt. Door persoonlijke benadering denken we met u mee, bieden een maatoplossingen. Kwaliteit is voor ons een vanzelfsprekendheid.Mede door de snelle ontwikkeling van technieken en in een korte tijd, is professioneel apparatuur binnen het bereik van de zakelijke markt gekomen.Bedrijven en instellingen produceren tegenwoordig veel uit eigen studio.En tegen acceptabele tarieven. Een eigen DVD productie, bedrijfsjournaal, of interne tv kanaal. Allemaal mogelijkheden die toepasbaar zijn met Pro AV systemen. Van standalone apparaat naar een complete studio.


Het woord professioneel video schrikt vaak onterecht af. Professioneel Video betekend dat de kwaliteit van de apparatuur het toelaat om er bedrijfsmatig op broadcast niveau mee te werken. Denk o.a. aan hoger onderwijs, vergadercentra. Veel zakelijke gebruikers zettendan ook professioneel AV al in. Wilt u meer weten over de vele mogelijkheden? zowel op broadcast als op Pro AV niveau, neem dan contact op met onze adviseurs.
Professioneel audio is niet alleen mengpanelen maar feitelijk alles wat met audio te maken heeft op professioneel niveau.Dankzij onze ervaring en expertise kunnen wij u adviseren en begeleiden bij de keuze voor een product of systeem. Samen met u komen wij dan tot een totaaloplossing die aan uw eisen voldoet.

Kijk ook eens bij onze broadcast mogelijkheden.

 

Webcasting
Webcasting is een segment wat de laatste jaren ontwikkeling is.
Mede door de technische ontwikkeling groeit dit deel van de markt gestaag.
Fentronics kan op het gebied van Webcasting de nieuwste technieken aanbieden in een voor u kwaliteits oplossing. Dankzij onze jarenlange broadcast kennis bent u bij Fentronics aan het juiste adres voor Webcasting. Ook voor de bijbehorende service. Uiteraard kunnen wij u voorzien van uitstekende referenties.

Wilt u meer informatie over onze diensten en/of producten,neem dan contact op of gebruik ons contact formulier

 

 

"Fentronics bouwt op ervaring, en groeit door vernieuwing"

pro av

Projecten

Contact

  • Fentronics AV Solutions
  • Dorsvlegel 30A
  • 1611 LE Bovenkarspel
  • T 0228 52 56 52