Fentronics AV Solutions

 

Projecten & Opleveringen

Wilt u net als onze klant, smeedijzer atelier,na sluitingstijd uw goederen aanprijzen door
middel van een projectie op uw winkelruit, maar niet de hele dag met een deels afgeplakte etelage zitten? Uw oplossing is een electrisch oprolbaar doorzicht projectie scherm! Dit scherm rolt automatisch voor uw etalage ruit als de presentatie begint, op een door u bepaald moment.

De vraag: Wij willen na sluitingstijd van de winkel de aandacht van het publiek trekken  oop op grotere afstand. Hiervoor willen we graag een groot formaat video weergave hebben, maar we willen niet de winkelruit beplakken met projectie folie.

Het doel: Na sluitingstijd van de winkel een product presentatie geven door middel van projectie direct achter de winkelruit.

De oplossing: Om er voor te zorgen dat overdag de winkelruit geheel vrij is is er gekozen voor een electrisch oprolbaar doorzicht projectie scherm. En een timer - control systeem. Wat de projector en het scherm op ingestelde tijden in en uitschakeld.

Deze oplossing werkt vol automatisch, en heeft overdag geen belemmering op de winkelruit, wat met projectie raam folie wel het geval zou zijn.U kunt s-avonds desnoods het hele raam oppervlak gebruiken voor uw product presentatie.En overdag ziet u er niets van, en is de etalageruit volledig vrij.

Siersmederij Janco de Jong
http://www.smeedatelier.nl

Lees hier ook de case: Doorzicht projectie met internet bediening

AV - Retail
AV - Instore media
AV - MKB

 

Producten

 1. Pro AV / Brodcast
 2. Presentatie middelen
 3. Informatie systemen
 4. Smartsolutions / gluware
 5. Instore media
 6. Montage beugels
 7. Led Displays

Branche oplossingen

Fentronics adviseert en realiseert voor iedere branche de gewenste oplossing. U mag van ons verwachten dat wij u hierin op maat adviseren. Het budget gericht adviseren is hier een kernwoord voor Fentronics. Ieder project is dan ook maatwerk, of dit nu klein of groot is. Uw wens is onze uitdaging en realisatie zin.

Wilt u meer informatie over onze diensten en/of producten,neem dan contact op of gebruik ons contact formulier.

 

"Fentronics bouwt op ervaring, en groeit door vernieuwing"

projecten

Projecten

Contact

 • Fentronics AV Solutions
 • Dorsvlegel 30A
 • 1611 LE Bovenkarspel
 • T 0228 52 56 52